Vlasnica je napokon doznala kako njezin pas prelazi ogradu i to ju je iznenadilo

Foto: Facebook

JEDNU godinu stara pudlica imena Bo naučila je trik koji je vješto krila od svojih vlasnika. Njegova vlasnica, Kim Breeden, izašla je iz kuće kako bi upalila auto. Na njezino iznenađenje, njezin najmlađi ljubimac smiješio joj se s krova kuće.

Svakoga dana, puštala je svoje pse u stražnje dvorište i nikada joj nije bilo jasno kako se Bo stvori u prednjem dijelu, koji je od stražnjeg odijeljen ogradom. Pomislila je kako Bo svakoga dana preskoči ogradu jer je to psić koji obožava skakati, no sada joj je sve bilo jasno.

Njegova ljubav prema skakanju i izvanredna sposobnost rezultirali su svakodnevnim penjanjem na krov. Kada ga je ugledala kako je veselo promatra s visina, nasmijala se, no u isto je vrijeme protrnula jer nije htjela da mu se nešto dogodi.

Iako su ostali njezini psi naučeni da ostanu u dvorištu, s ovim nestašnim skakačem morat će još malo poraditi na tomu. Krov kuće u stražnjem je dijelu nešto niži i to sve objašnjava. Nadamo se da će Bo shvatiti da je penjanje na krov pomalo opasan sport te da se više neće odvajati od svoje braće i sestara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.