Vlasnica otkrila zašto njena kujica više ne želi ići u šetnje, video je hit

Screenshot: TikTok

KORISNICA TikToka Tess Crosley nedavno je rodila svog prvog sina Beaua, a na svom profilu je otkrila da joj je najveća podrška tijekom trudnoće bila njena jazavčarka Peachy. Čim se Beau pridružio obitelji, Peachy ga je odmah prihvatila i postala je zaštitnički nastrojena prema svom novom prijatelju, do te mjere da ga ne želi napustiti ni kad mora ići u šetnju. 

Crosley je u nedavno objavljenom videu objasnila da je Peachy prije jedva čekala dnevne šetnje, a sada svaki trenutak provodi sa svojim mlađim bratom.

@tesscrosley Replying to @🧸 She use to sprint out of the door for walks before 😅 #bestfriends #dogsandbabies #soulmates #dachshund #dogsoftiktok #baby #newborn ♬ My Love Mine All Mine - Mitski

Preslatki video je pregledalo više od 700 tisuća ljudi, a neki od njih ostavili su i komentare. "Želim zatrudnjeti samo da vidim kako bi moj pas reagirao", "Trebate svi zajedno iću u šetnju", "Ovo je sve", "Ona zna gdje treba biti", "Ovo je najslađi video ikada", "Preslatko", samo su neki od komentara.