Vlasnici nabavili mačku kujici koja je ostala bez prijateljice, video topi srca

Screenshot: Reddit/u/Hos_In_Chi_Minh

JOHN Ash i njegova obitelj, s kojom živi na Novom Zelandu, nedavno su postali udomitelji mačke Ceat, koja je kod njih bila na privremenom smještaju. Obitelj Ash nije planirala udomiti novu mačku, ali nakon što su vidjeli kako je njihova kujica reagirala na novog člana obitelji, odlučili su joj pružiti zauvijek dom.

Naime, kujica bernskog planinskog psa Deog odrastala je uz sijamsku mačku Mao, no Mao je stradala na cesti prije nekoliko mjeseci. Deog se počela osjećati usamljeno i pala je u depresiju.

"Deog je odrasla uz sijamsku mačku, bile su nerazdvojne. Sijamska mačka Mao i Deog bile su jako bliske", rekao je Ash za Newsweek. "Mao je udario auto prije nekoliko mjeseci i jako nam nedostaje. Mislili smo da ćemo se osjećati bolje ako pružimo privremeni smještaj nekoj drugoj mački. No, Ceat i Deog odlučile su posvojiti jedna drugu."

Maybe this is a foster fail..
byu/Hos_In_Chi_Minh inAnimalsBeingBros

Ash je na svom Reddit profilu u/Hos_In_Chi_Minh podijelio snimku na kojoj možemo vidjeti kako se mačka i kujica zajedno druže i odmaraju.

"Deog i Ceat odlično se slažu od samog početka. Ceat se bojala svega i pronašla je utjehu u Deog", izjavio je njihov vlasnik.

"Deog nedostaje njena prijateljica i ponaša se prema Ceat kao što se ponašala prema Mao. Jednu večer nisam mogao pronaći nijednu od njih i kada sam ušetao u sobu vidio sam ih zajedno. Znali smo da ne možemo vratiti Ceat, tako da smo je odlučili udomiti", dodao je.

> Ako i vi imate sličnu priču, javite nam se na ljubimci@index.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.