Vlasnici otišli na odmor, evo što je njihov pas donio u kuću dok ih nije bilo

Screenshot: TikTok

KORISNICA TikToka, Melanie Demi, i njezin muž, prošli su mjesec otišli na odmor na Barbados kako bi proslavili petu godišnjicu braka, a svoje pse su ostavili kod kuće, gdje ih je pazila dadilja za pse. No, ni on ni njezin partner nisu očekivali što će jedan od pasa napraviti kada ih ne bude.

Na snimci koju je Demi podijelila na svom TikToku možemo vidjeti kako su ona i njezin muž uživali na odmoru sve dok im dadilja nije poslala poruku u kojoj piše: "Molim vas, nemojte se ljutiti." Nakon zabrinjavajuće poruke, dadilja je poslala video koji prikazuje zlatnog retrivera Coopera kako stoji iznad oposuma kojeg je dovukao u kuću.

@herboozytails I guess hes not as blind and limpy as he likes to let us think he is 💀 #seniordog #dinkwad #dogmom #travel ♬ original sound - Trinity Lake

Demi je u intervjuu za Newsweek rekla da su svi bili u šoku jer je Cooper stariji pas koji ima problema s vidom. Cooper je u mlađim danima trčao za pticama i zečevima, ali tako nešto nije učinio godinama.

Snimku je na TikToku pregledalo više od tri milijuna ljudi, koji su ostavili preko 200 komentara. "Jadni oposum", "Zlatni retriveri su jako nježni, tako da sam sigurna da oposumu nije ništa, samo se pravi mrtav", "Donio je dadilji dar dobrodošlice", "Pas izgleda tako sretno", samo su neki od komentara.