Vlasnici su svoju kujicu ostavili u azilu, uz objašnjenje da je postala prevelika

Foto: Facebook

KUJICU Clover vlasnici su ostavili u azilu uz objašnjenje da je prevelika za njihov dom. To možda i ne bi bilo čudno da kujica nije s njima već pet godina.

Sa svojim bivšim vlasnicima savršeno se slagala. Obožavala je djecu i odrasle te još jednog psića koji je živio s njima. No kada je njezina obitelj shvatila da njihov dom postaje prenapučen, odlučili su da Clover mora otići. Iako je ona oduvijek bila kujica divne naravi, ono što joj se dogodilo u azilu neke će možda začuditi.

No radnici azila kažu kako to nije ništa čudno. Jedan od radnika rekao je kako je azil vrlo strašno mjesto. Stotine pasa nalazi se na jednom mjestu i većina njih nisu naviknuta na takvo okruženje.

Neki su tu došli s ulice, neki su došli iz strašnih uvjeta, a neki iz toplih obitelji. Clover je postala vrlo agresivna i nisu je mogli puštati među ostale pse.

Četiri puta završila je na listi za eutanaziju, ali uvijek bi je netko spasio. Nakon toga, uspjeli su joj pronaći savršen privremeni dom u kojem boravi još nekoliko pasa.

Nakon što prođe obuku, bit će spremna za stalan dom, a mi se nadamo da će to biti vrlo brzo te da je novi vlasnici neće nikada ostaviti na cjedilu. 

Pročitajte više