Vlasnik legao u krevet svog psa, njegova reakcija je urnebesna

Screenshot: Instagram

Poznato je da sibirski haskiji, sa svojom bezgraničnom energijom, imaju izražen smisao za dramu. Blue, sibirski haski s vlastitom Instagram stranicom, savršeno odgovara opisu. Nikada ne propušta priliku da se izrazi, a video prikazuje jedan takav trenutak u kojem se vidi kako se svađa sa svojim vlasnikom.

"Pa... barem smo pokušali podijeliti!" glasi opis objavljenog uz videa, a isječak počinje tekstualnim umetkom koji glasi: "Pravim se da zauzimam novi pseći krevet." Na snimci se vidi kako muškarac ulazi u sobu i leži na krevetu svog kućnog ljubimca. Za nekoliko trenutaka, Blue ulazi u sobu i bulji u svog vlasnika u nevjerici.

Zatim se upušta u misiju da izvuče čovjeka iz svog kreveta, a kako bi postigao svoj cilj, pas glasno laje na vlasnika, gura se, pa čak i pokušava odnijeti krevet. Kad svi njegovi pokušaji propadnu, pas se konačno još više razbjesni i izleti iz sobe. Ono što video čini još smješnijim je kako zalupi vratima dok izlazi iz sobe.

Video je objavljen 10. listopada i od tada je postao viralan te je do sada prikupio blizu 8.9 milijuna pregleda, kao i gomilu komentara. "Vau, stvarno je bio ljut na tebe", "Tvoj krevet je naš krevet, a moj je moj", "Ovo je tako smiješno", bili su samo neki od komentara na viralnu snimku.