Vlasnik pustio udomljenog mačka da proba sladoled. Nije očekivao njegovu reakciju

Screenshot: TikTok

VIDEO TikTok korisnika @bexsie80 skupio je više od 600.000 pogleda, a prikazuje udomljenog mačka Maxa koji je prvi put probao sladoled. "Pustio sam Maxa da proba moj sladoled… Mislim da ni on, a ni ja nismo očekivali ovakvu reakciju", napisao je Maxov vlasnik u opisu videa.

Vlasnik je dao Maxu jako mali komadić sladoleda. Na početku je izgledalo kao da Max zaista uživa u sladoledu, jer nije prestajao lizati žlicu, ali to je prošlo jako brzo nakon što je ispustio glasan mijauk i počeo zbunjeno gledati u daljinu.

@bexsie80 Let Max try my ice cream… dont think either of us was expecting that! 😳🥹😹. #maxandhisfloofs #floofsoftiktok #maxwellthecat #maxwell #cattok #catsoftiktok #fyp #catoftheday #blacksmoke #f#funnycatsc#catsc#catsofinstagramc#cato#ofc#catstagramc#catlifec#catloversi#instagramc#catloverc#cutecatsf#funnycatf#funnym#meowk#kittensi#instacatk#kittyc#catmemesc#catofthedayk#kittenc#cutep#petsw#worldc#cutecatm#memesf#funnyvideosa#animalsf#funnymemesl#lovecats ♬ original sound - Bexsie

"Ili mu se zamrznuo mozak ili ima osjetljiv zub", "Izgleda kao da je razmišljao o svim svojim životnim odlukama", "Jadnik je doslovno rekao 'auč'", neki su od komentara korisnika TikToka na video.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.