Voli se maziti i puno šetati: Fonda više od dvije godine čeka da joj netko da priliku

Foto: Facebook

TROGODIŠNJA Fonda ima samo tri godine, a nikada nije imala svoju obitelj. Trenutno se nalazi na skrbi Noine arke i čeka ljude koji će joj dati priliku i obitelj za zauvijek. Ova vesela i živahna ženka bit će predivan dodatak svakoj obitelji koja ju odluči učiniti svojom. Evo što su o Fondi napisali iz udruge. 

"Naša draga Fonda treba dom. Već dvije i pol godine čeka one 'prave' ljude. Već dvije i pol godine napeto osluškujem korake posjetitelja i razmišljam jesu li to moji ljudi, jesu li to oni pravi? Valjda će i meni doći taj dan. Imam samo tri godine, vesela sam i živahna, ali sam i baš lijepi pas. Onako sam 'korektna', za ljubitelje većih pasa, dugih nogu, skladnog tijela, lijepih boja. 

Super bi bilo da moji novi ljudi vole šetati jer mislim da bi mi aktivnosti na zraku baš godile. Znam i da volim spavanje na kauču ili mekanom krevetiću, ali to nije ništa neobično, pa to vole svi dlakavci. Mazna sam i druželjubiva, baš sam cura s kojom uz malo vježbe i privikavanja možete imati super pratitelja u svim zgodama i nezgodama", piše u opisu objave. 

Ako ste zainteresirani za Fondu, kontaktirajte udrugu na Facebooku ili broj ostavljen na kraju objave. Fonda jedva čeka živjeti život koji nije u kavezu. 

NAŠA DRAGA FONDA TREBA DOM😞. VEĆ DVIJE I POL GODINE ČEKA ONE "PRAVE" LJUDE🍀🍀🍀 Već dvije i pol godine napeto osluškujem...

Objavljuje Noina ArkaPetak, 16. veljače 2024.

Pročitajte više