Vukopas Loki živi kao pravi avanturist. Vlasnici ga vode i na najekstremnija mjesta

Foto: Instagram

VUKOPAS Loki vrlo je popularan na društvenim mrežama i može se reći da je pravi influencer među životinjama. Na Instagramu ga prati 1.8 milijuna ljudi, ali Loki nije poput ostalih popularnih kućnih ljubimaca s društvenih mreža.

Za razliku od ostalih pasa, mačaka, ptica i drugih životinja čiji vlasnici objavljuju njihove šaljive snimke, slike, odijevaju ih u kostime, tjeraju ih da izvode trikove, snimaju ih dok rade neke nepodopštine po kući, Loki svoje dane uglavnom provodi u raznim avanturama.

No, nisu to klasične pseće avanture poput odlaska u park, igranja s drugim psima i slično. Lokijevi vlasnici su pravi avanturisti i obožavaju odlaziti na putovanja i izlete, čak i na vrlo ekstremna mjesta, a sa sobom vode cijeli čopor pasa koji predvodi vukopas Loki.

Loki je mješanac vuka i malamuta, ali s dominatnijim psećim genima, zbog čega je tako pitom i dobroćudan, ali na vuka je "povukao" izgled i visinu. Iako je naizgled zastrašujuć, Loki, kako se može vidjeti na slikama, uglavnom mirno i staloženo uživa u prirodi u koju ga vlasnici stalno vode, a najviše mu odgovara biti na snijegu.

Slike koje njegovi vlasnici objavljuju na njegovu profilu zaista su prekrasne, a vidi se jasno da Loki uživa gdje god ga vodili.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.