Dva vikenda, dva evente za "pasoljupce": Evo što nas čeka u Svetoj Nedelji i Samoboru

Foto: Pexels

U subotu 14. rujna na jezeru Orešje u Svetoj Nedelje održava se manifestacija FotoOko, u sklopu koje se od 14 do 16 sati možete fotografirati sa svojim ljubimcem i tako pomoći radu Udruge za pomoć i unaprjeđenje života životinja "Merida".

Udruga Merida će dovesti i svoje štićenike koji traže dom. To znači da možda baš ondje pronađete novog najboljeg prijatelja. Svi zainteresirani za fotografiranje mogu se javiti na štand Udruge Meride te će na licu mjesta dobiti isprintanu fotografiju. 

Posted by Fotoklub KLIK on Tuesday, September 3, 2024

Idući vikend, u nedjelju 22. rujna na Vugrinščaku u Samoboru održava se Dog Day koji počinje u 9 sati, kada kreću prijave i okupljanje natjecatelja za Canicross utrku koja starta u 10 sati, a prije toga, u 9:30, je start utrke za šetače. Dog Day se trebao održati 15. rujna, ali odgođen je zbog vremenskih neprilika. 

Na Dog Dayu možete dobiti privatne savjete o osnovama poslušnosti, njezi i održavanju dlake, te se dobro zabaviti uz natjecanje u Poligonu iskušenja i prijaviti se za izbor najljepšeg psa. 

Foto: Pexels

Uz tombolu i buvljak, najmlađi će se zabavljati uz FacePaint i napuhance. Čitav program Dog Day Vugrinščak možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.