Zalazak koji zaustavlja dah: Ovo je dokaz da nema ljepše umjetnosti od prirode

Screenshot: YouTube

DVA prijatelja doživjela su predivan prizor posljednjeg dana planinarenja na Apalačkom planinarskom putu koji je poznat po prirodnim ljepotama. Put se proteže između planina Springer u saveznoj državi Georgia i Katahdin u saveznoj državi Maine. Stazu održavaju razna društva, državne službe za održavanje nacionalnih parkova i šuma te neprofitna organizacija Appalachian Trail Conservancy.

Put najvećim dijelom prolazi kroz šumovita područja i divljinu te je mjesto najljepših prirodnih pojava. U videu koji slijedi možete vidjeti jedan takav prizor. Dokaz je to da je priroda doista čudesna i to nam pokazuje svakoga dana. Nekada je dovoljno pogledati u nebo i vidjeti predivne oblake koji su se prerušili u čudesne i zanimljive oblike.

Nekada je to duga nakon kiše, a nekada "običan" zalazak sunca. Dva prijatelja svjedočila su zalasku na Apalačkom planinarskom putu koji ih je ostavio bez daha. Morali su to snimiti, a baš u tom trenutku jedan im je los uskočio u kadar i učinio cijelu ovu priču još čarobnijom. Pogledajte njihov video i uvjerite se u to sami. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.