Zavezali su joj njušku ljepljivom trakom i mučili je. Sada ima novi život

Screenshot

CAITLYN je pitbul kujica pronađena u užasnom stanju, no uz malo sreće spašena je, super se oporavila i uživa u svakom danu. Prije nešto više od godinu dana u Južnoj Karolini služba za hitne slučajeve 911 zaprimila je poziv o psu koji je došao do kuća, s njuškom zavezanom izolir-trakom, crnim jezikom i krvarenjem iz usta.

Društvo za zaštitu životinja Charleston je odmah reagiralo da je spasi. Traka kojom joj je bila oblijepljena i omotana njuška zaustavljala je cirkulaciju jezika, teško je disala i nije mogla jesti ni piti. 

Njen doktor se nadao najboljem, ali je očekivao najgore. Nakon operacija, Caitlyn je izgubila dio jezika, prošla silne terapije hladnim laserom i u hiperbaričnoj komori. Iako je prošla užasne muke, Caitlyn je još jednom dokazala koliko pitovi imaju veliko srce i koliko su hrabri.

Curka apsolutno vjeruje ljudima i obožava se igrati s novim prijateljima. Caitlyn je zaslužila imati svoj posebni dan i dobila ga je. Prvo je dobila golemu kutiju svojih najdražih igračaka, teniskih loptica, zatim je provela dio dana s volonterom Joshom Allenom koji je provodio sate uz nju dok se oporavljala. Josh je vatrogasac pa je curka provela s njim dan na poslu, zabavljajući se i vozeći se po gradu.

U njenom omiljenom kafiću ova draga njuška ima poseban stol rezerviran samo za nju i ondje ju je dočekalo njeno najdraže piće. Nakon povratka u sklonište repić joj nije prestao raditi jer je ugledala golemu hrpu igračaka za nju.

Uz sve to, Caitlyn je i pseći ambasador za sve njuške koje su prošle zlostavljanje. Njeni ožiljci je ne zaustavljaju da se smije i uživa u životu kao nikada. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.