Zbog skolioze su je htjeli uspavati, ali zahvaljujući dobrim ljudima ima novi dom

Foto: Instagram

OVA simpatična mačka ima rijetko stanje zvano skolioza, zbog čega joj je kralježnica iskrivljena. Mačka je trebala biti eutanazirana, ali ju je spasio veterinar i pronašao joj dom.

Djevojčica po imenu Mari objavila je na Redditu priču o ljubimcu svog djeda i bake - Pitoe. Njene fotke dobile su puno lajkova, no mnogi su izrazili zabrinutost zbog veličine i oblika Pitoe. Mari je objasnila da debelo izgleda zbog svog stanja, ali da živi sretan, zdrav i bezbolan život.

"Pitoe ima jaku skoliozu, zbog čega joj je tijelo puno kraće nego u drugih mačaka. I zbog toga, puno je više porasla u širinu. Moji roditelji su veterinari i jednog dana je netko tko prodaje mačke donio 'loše leglo' mačaka, koje su imale puno problema. Pitoe je bila jedna od njih. Vlasnik ju je namjeravao uspavati jer tko bi želio takvu mačku?" ispričala je Mari.

"Moji djed i baka neko vrijeme su željeli mačku, ali su je se bojali nabaviti jer su se bojali da bi ona mogla preskočiti balkon njihovog stana i ozlijediti se. Moja je mama shvatila da će Pitoe zbog skolioze biti vrlo mirna mačka i darovala ju je djedu i baki", nastavila je svoju priču Mari.

Djed i baka su se zaljubili u ovu posebnu mačku i odlično se slažu.

"Ne može skakati, ali može trčati, igrati se i penjati kao profesionalac. Moja se obitelj brine o njoj i ima preglede kako bi osigurali da ostane zdrava koliko može biti. Najvažnije je da ima bezbolan život. Roditelji prate kakvu hranu jede da se ne bi udebljala", otkrila je Mari.

"Kad samo pomislim koliko je bila blizu uspavljivanja, a sada je velika ljubav i radost mog djeda i bake, kao i cijele naše obitelji", zaključila je Mari.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.