Žena donijela mačića doma, reakcija njezine mačke nasmijala ljude: "Neprocjenjivo"

Screenshot: TikTok

NEVJEROJATNO oprezan pristup crne mačke pri upoznavanju novog mačića kojeg je njezina vlasnica donijela doma oduševio je obožavatelje kućnih ljubimaca na društvenim mrežama.

Luna se taman izborila s Binom, psom svoje vlasnice, za njezinu pažnju u kući, kad je vlasnica udomila i mladu mačku, pa nije neočekivano da starijoj mački treba malo vremena da se prilagodi na prinovu. 

@bino_luna #cat #kitten #petsoftiktok ♬ original sound - Bino&Luna

U videu koji je pregledan 2.6 milijuna puta na TikToku može se vidjeti nova mala maca kako leži na krevetu svog vlasnika, dok je Luna provirila glavom sa strane kreveta kako bi nakratko pogledala svog novog sustanara.

Prvi dojmovi su jako bitni u mačjem svijetu i dok ne dođe do izmjene mirisa, kojom se dvije mačke upoznaju jedna s drugom i tako postavljaju temelje za prijateljstvo, Luna s pravom drži distancu, a komentatorima se isto jako svidio njezin pristup.

"Ovo je definicija kćeri koja nije htjela mlađu sestru ili brata", "Ako odem i vratim se, možda ga neće biti", "Apsolutno volim ovo, divno", "Stvarno? Ovo si donio kući?", "Neprocjenjivo", pisali su oduševljeni korisnici.