Žena otkrila krivca zbog kojeg njen sat pokazuje krivo vrijeme: Nije joj bilo drago

Foto: Instagram

JOŠ dok je bila mače, Willow je uvijek bila znatiželjna.

"Ona uskoči u otvoreni ormar ili ladicu i sakrije se u vrećice za kupnju ili bilo koju drugu torbu", rekla je Michelle O'Connor, njena vlasnica, za The Dodo. 

“Ako je maknete, bijesno mijauče. Uvijek radi stvari koje ne bi smjela, poput progona psa, pa je od milja poznata kao opasna mačka. "

Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci O'Connor je primijetila da sat koji visi na zidu ne radi. Čak i nakon što ga je popravila, ponovno je pokazivao pogrešno vrijeme, a ona nije bila sigurna što se događa. Pretpostavila je da je vjerojatno pokvaren.

"Sat je pokazao pogrešno vrijeme početkom studenog, pa sam promijenila baterije. Primijetila sam da je ponovno bilo krivo vrijeme dva tjedna kasnije, pa sam ponovno promijenila bateriju", kazala je Michelle.

Međutim, njena kći je uskoro otkrila uzrok.

Ispada da je, naravno, krivac bila Willow. Podizala je šape i udarala kazaljke na satu, uzrokujući da cijela stvar ne funkcionira i uopće nije bila sretna kad je napokon uhvaćena. 

"Moja kći uhvatila ju je kako se igra sa satom i poslala mi video. Drago mi je što je misterija riješena, ali mislim da Willow nije osjećala nikakvu krivnju", zaključila je Michelle.