Žena pronašla jaje i stavila ga u kokošje gnijezdo, a onda ju je dočekalo iznenađenje

Foto: Pexels

KORISNICA TikToka Brandalin Tipton je u nedavno objavljenom videu otkrila nevjerojatno iznenađenje koje ju je dočekalo nakon što je tijekom jedne šetnje pronašla neobično jaje. Tipton je maleno jaje odlučila staviti u gnijezdo svoje kokoši, a dva tjedna kasnije dogodilo se čudo. Iz jajeta se izlegla vodena kornjača.

@brandalintipton

What a lovely surprise 🐢

♬ original sound - Brandalin Tipton

Pošto je gmazovima potrebna točno određena temperatura i vlažnost zraka da bi se izlegle, nevjerojatno je da se kornjača koju je Tipton pronašla uspjela izleći u kokošjem gnijezdu. Prema podacima California Turtle & Tortoise Cluba, vodenim kornjačama je potrebna temperatura od oko 27 Celzijevih stupnjeva da bi se izlegle, što je znatno niže od temperature koja je potrebna kokošima, a  iznosi od 35 do 40 stupnjeva. 

Video koji je Tipton podijelila pregledan je više od sto tisuća puta u manje od jedan dan i oduševio je mnoge korisnike društvene mreže. "Budi oprezna, to je sada basilisk", "Preslatko pile", "Ovako nastaju mitološka bića", "Prekrasno", "Najslađa kornjača ikad", samo su neki od komentara na video.