Žena snimila što štenac radi svaki put kad dođe njezin unuk, video je presladak

Screenshot: TikTok

KORISNIKE TikToka je oduševio videozapis malenog štenca njemačkog kratkodlakog ptičara kada je čuo da je došla njegova omiljena osoba. Vlasnica malenog psića snimila je dragocjen trenutak, a potom ga podijelila na platformi na kojoj je ubrzo postao viralan.

Na objavljenom videozapisu, koji je dosad pogledan više od 14 milijuna puta, štenac pokušava otvoriti vrata sobe u kojoj se nalazi dijete. Kada je to konačno uspio, otrčao je do dječaka koji je spavao u nosiljki za bebe i ušuškao se pokraj njega. Presladak prizor oduševio je ljude koji su napisali da je psić pronašao svoju omiljenu osobu.

@charlies.in.charge I believe the new puppy loves my grandson….#gsp #gsppuppy #gspoftiktok #gspdog #babyboy #babylove #puppiesoftiktok #puppytiktok #puppy #crying ♬ original sound - Charlie

Mnogi su u komentarima istaknuli da im je prizor nevjerojatno sladak te su pisali da jako vole gledati ovakve videozapise. 

"Štenci misle da su bebe njihova obitelj, zato i žele spavati s njima", "Ovaj psić i dječak će biti najbolji prijatelji", "Psić ga je odabrao", "Ovakvi videozapisi mi uvijek uljepšaju dan", "Njegov čovjek je trebao pomoć i nije htio potratiti ni sekundu vremena", "Ovaj video je nešto najslađe na svijetu", komentari su ispod videa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.