Zlatni retriver vidio da se njegova vlasnica pakira pa počeo spremati svoje stvari

Screenshot: TikTok

Jeste li ikad nenamjerno rastužili svog psa i onda morali gledati u njegove tužne oči? To se dogodilo vlasnici jednog preslatkog zlatnog retrivera koji je bio tužan što ona izlazi i ostavlja ga kod kuće.

U kratkom videu od 14 sekundi vidimo kako slatki zlatni retriver shvaća da neće ići sa svojom vlasnicom. U snimci objavljenoj na TikToku vidimo prtljagu u sobi i izgleda kao da se obitelj sprema na put. U sobi vidimo i zlatnog retrivera koji vlasnicu gleda tužnim pogledom.

@midwestgolden.leo Alright, I guess he’s going now. 😆 #goldenretriever #funnydogs #goldenretrieverlife #smartdogs ♬ original sound - Leo + Family

U ustima nosi medvjedića i dok gleda vlasnicu koja je iza kamere, stavlja medvjedića u prtljagu. "Kada vaš pas vidi kako stavljate stvari u kofer i počne pakirati svoje stvari", stoji u opisu videa koji je privukao brojne komentare.

"Bok, ja sam njegov odvjetnik, a zakonski, i on mora ići", "On pakira svoje osnovne stvari", "On je kao što, neću i ja ići?!", "To bi me natjeralo da se potpuno slomim i rasplačem zbog odlaska", bili su samo neki od komentara korisnika.