Zmija dvaput ugrizla psa dok je pokušavao zaštititi svoju obitelj

Screenshot: TikTok/@maverick_peach

ENGLESKI buldog Maverick osvojio je internet svojom hrabrošću kada je napao zmiju koja je predstavljala opasnost za njegovu obitelj.

Njegova vlasnica za Newsweek je otkrila da su se njezina tri psa igrala u dvorištu krajem kolovoza, kada je na posjed dopuzala čegrtuša. Psi su u početku bili smireni, ali su počeli paničariti nakon što su vidjeli reakciju svoje vlasnice.

@maverick_peach

💔

♬ Love Of My Life - Metrow Ar

Francuski buldog Finley zadobio je ugriz za lice, dok je njegova sestra Peach prošla bez ikakvih ozljeda. Najgore je prošao Maverick, kojega je zmija ugrizla dvaput dok je pokušavao obraniti svoju obitelj.

Vlasnica je rekla da su njezini psi prošli trening i inače izbjegavaju zmije jer u njihovoj državi ima puno otrovnica, no Maverick je ovaj put reagirao instinktivno kako bi zaštitio svoju obitelj. 

Ugrizi čegrtuša mogu biti kobni za pse, ali Maverick i Finely su uspjeli preživjeti jer ih je vlasnica odmah odvezla na hitnu, gdje su dobili protuotrov i transfuziju krvi. U objavi na TikToku otkrila je da se Finley odmah oporavio, ali Mavericku je trebalo duže vremena jer je zadobio dva ugriza.

Vlasnica je jučer podijelila novu objavu u kojoj možemo vidjeti da su se oba psa nakon tjedan dana oporavila od svojih ozljeda.

@maverick_peach Replying to @Tracywhitehead02 Lots of progress!! Update!! #rattlesnakebite#maverickcitymusica #finley ♬ Unstoppable (I put my armor on, show you how strong I am) - Sia

> Ako i vi imate sličnu priču, javite nam se na ljubimci@index.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.