12-godišnja Ana koju je osječki doktor nosio do sobe: Nisam mu stigla ni zahvaliti

Foto: Facebook

12-GODIŠNJA Ana, koju je osječki liječnik Matej Šapina u rukama nakon završene bronhoskopije prenio do njezinog kreveta da ne čeka kolica, progovorila je pred kamerama o toj predivnoj gesti koju je doživjela.

"Da nema fotke, ne bih se toga ni sjećala"

"Da nema te fotografije iz lifta, ja se toga ne bih sjećala. Tad mi je na trenutke bio bljesak tog nekog sjećanja. Onda mi je bilo malo glupo jer nisam stigla ni zahvaliti ni ništa.

Probudiš se. Svi su oko tebe. Gleda te hrpetina sestara. Svi te ispituju jesi dobro. Kao u prvoj smjeni", rekla je djevojčica u razgovoru za rtl.hr.

"On to nije morao. Nije da sam ja sad bila u nekom groznom stanju, da sam stajala na hodniku, da sam se skoro srušila...Ništa meni ne bi bilo", dodala je.

Majku oduševila gesta doktora

Podsjetimo, Anina majka podijelila je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj se vidi kako njenu kćer doktor Šapina nosi u rukama.

"Mogla bih napisati koje sve titule ovaj liječnik ima, ali time mogu samo riskirati da neku izostavim. Umjesto toga biram pisati o njegovoj tituli Čovjek, s velikim Č. Dogode se trenuci kad (i ja) ostanem bez teksta, knedla u grlu, a moraš ostati pribran", napisala je majka.

"Ovo je za meni fotografija u rangu 'Ponos Hrvatske' i treba nam što više ovakvih priča! Doktoru Šapini šaljem i ovako javno zahvalnost od cijele naše obitelji, jer ovu gestu neću zaboraviti dok sam živa!" zaključila je u objavi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.