13 joj je (ne)sretan broj: Rihannine snimke procurile ranije, sada je sve vani

Foto: Instagram

DUGO se čekao, a sada je novi Rihannin album napokon vani. Iako nije planirala, materijali s ANTI albuma procurili su i par dana ranije, pa se već naveliko priča o novom albumu i 13 novih pjesama popularne glazbenice.

27-godišnja Rihanna objavila je i novi singl "Work" u suradnji s Drakeom, s kojim je i surađivala na nekoliko prijašnjih singlova, a najnoviji se zove "Work". Izvršni producent je Kanye West, a na albumu se pojavljuju i  Timbaland, DJ Mustard, The Weeknd i Travis Scott. 

listening to ANTI 󾔖

Posted by Rihanna on Monday, January 25, 2016


Evo i liste pjesama s Anti albuma koji su popratili i nove Rihanine fotke, a najviše je pažnje izazvala ona s krunom na glavi kao i sa velikim zlatnim slušalicama koje potpisuju slavni dizajner i Dolce&Gabanna.

Među novim pjesmama ističe se Rihannin cover pjesme "New Person, Same Old Mistake" koju je obradila od benda Tame Impala. 


1. Consideration (feat. SZA)
2. James Joint
3. Kiss It Better
4. Work (feat. Drake)
5. Desperado
6. Woo
7. Needed Me
8. Yeah, I Said It
9. Same Ol’ Mistakes
10. Never Ending
11. Love on the Brain
12. Higher
13. Close to You

U zadnjih 10 godina Rihanna je nizala same hitove, a ove je godine najavila i veliku turneju. RiRi je obožavateljima omogućila besplatan download i preslušavanje albuma kroz streaming servisa Tidal koji je u vlasništvu slavnog Jay Z-ja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.