158 milijuna sati gledanja: Ovo je najpopularnija serija u Hrvatskoj i svijetu

Foto: Profimedia

NOVA serija o Bridgertonima je hit. Proteklih tjedan dana korisnici Netflixa proveli su više od 158 milijuna sati gledajući seriju Kraljica Charlotte - priča o Bridgertonima. Kraljicu Charlotte glumi India Amarteifio, a kralja Georgea igra Corey Mylchreest.

Serija je na IMDb-ju dobila ocjenu 7.0, a ocijenilo ju je oko 26 tisuća gledatelja.

 

OPREZ! Tekst sadrži spojlere!

Jedan od glavnih likova u seriji, uz kraljicu Charlotte i kralja Georgea je Lady Danbury. Lady Agathu Danbury u glavnoj seriji, Bridgerton, glumi Adjoa Andoh, dok je u mladim danima tumači Arsema Thomas.

Radnja opisuje što se događalo nakon vjenčanja Charlotte i Georgea

Agatha koristi Charlottein uspon na prijestolje kako bi si omogućila ulazak u visoko društvo. Agatha postaje vodilja za novu kraljicu, a ujedno gradi i svoju reputaciju i moć. 

"Priča je usredotočena na uspon kraljice Charlotte do vrhunca ugleda i moći, a ovaj prednastavak Bridgertona otkriva kako je brak mlade kraljice s kraljem Georgeom pokrenuo i veliku ljubavnu priču i društveni pomak, stvarajući društvo u kojem su se kasnije rađali likovi u Bridgertonu", stoji u Netflixovom opisu serije.

Bridgerton je jedna od najgledanijih Netflixovih serija, snimljena prema romanima Julije Quinn, te se uskoro očekuje i treća sezona, fokusirana na ljubavnu priču Penelope i Colina Bridgertona. 

Pročitajte više