16-godišnja kći Heidi Klum pozirala za naslovnicu magazina 20 godina nakon majke

Foto: Instagram

DVA DESETLJEĆA nakon što je Heidi Klum postala prva zvijezda na naslovnici Glamoura njezina 16-godišnja kći Leni dobila je prvu samostalnu naslovnicu za broj koji obilježava 20. godišnjicu njemačkog izdanja magazina.

Leni je za Glamour Germany rekla kako je to dugo željela napraviti, no majka joj nije dopuštala. "Sad se napokon mogu baviti manekenstvom i jako sam uzbuđena zbog toga", dodala je te istaknula kolika joj je čast dijeliti to s mamom.

Leni je u siječnju otvorila berlinski tjedan mode, samo mjesec dana nakon što je s majkom krasila naslovnicu njemačkog Voguea. "Otkad mi je bilo 11 godina molila sam mamu da mi dopusti da imam javni Instagram", prisjetila se. Kaže da posljednjih nekoliko tjedana napokon može pokazati svoje lice, ali i priznaje da joj je sad drago što joj mama to nije dopuštala prije jer bi vjerojatno požalila zbog brojnih objava koje je objavljivala ranije.

Leni se sad nada da će slijediti mamine stope kao manekenka, a na Instagramu je već prati više od 775 tisuća ljudi.

Heidi Klum niz godina bila je top model, a u prosincu je otkrila kako i njezina kći teži tome, dodavši kako je sad dovoljno stara da počne vlastitu karijeru. "Uvijek sam mislila da je premlada", rekla je tad. "Također, odlučili smo držati djecu dalje od očiju javnosti. No ona sad ima 16 godina i vozi automobil pa sam zaključila da, može li to, također može biti manekenka, želi li to."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.