18.600 čitatelja Indexa želi da Veronika Đerek bude nova Miss Universe Hrvatske

Foto: Press

VEČERAS će se u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu održati izbor za novu Miss Universe Hrvatske, a za titulu najljepše borit će se 13 djevojaka.

Prije nekoliko dana u anketi smo vas pitali koja dama najviše zaslužuje biti proglašena pobjednicom, a najviše vaših glasova otišlo je 18-godišnjoj Veroniki Đerek iz Kloštar Ivanića.

Ona je s čak 18.601 glasom zasjela na sam vrh ankete, dok se na drugom mjestu našla 23-godišnja Klaudija Krezić iz Sesvetskog Kraljevca, a na trećem 19-godišnja Krapinčanka Arijana Podgajski.

Kome će Ora Ivanišević predati krunu?

"Izbor Miss Universe nije samo izbor najljepše djevojke na svijetu. Misice moraju biti društveno odgovorne, pratiti aktualna zbivanja u svojoj zemlji i u svijetu te imati mogućnost pokretanja pozitivnih promjena. Platforma Miss Universe i medijska pažnja oko svake predstavnice na svjetskom izboru obavezuju na uključivanje u brojne projekte te humanitarne akcije i na to da misice svoje društvene mreže i druge platforme koriste kako bi davale pozitivan primjer i utjecale na mladež", objasnila je direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske Ivana Delač, koja je ovu titulu ponijela prije gotovo dvadeset godina.

Kojoj će od ovogodišnjih finalistica Ora Ivanišević predati krunu, saznat ćemo uskoro, a ona će time steći pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe, koji bi se krajem godine trebao održati u Kostarici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.