19-godišnji YouTuber: Nemam ništa protiv homića, ali ovo je katastrofalna odluka

Video: Dare TV

USTAVNI sud objavio je odluku prema kojoj je jasno da i gej parovi imaju pravo biti udomitelji djece, a reakcije se ne prestaju slijevati. I dok progresivniji i liberalniji dio stanovništva pozdravlja tu odluku, neki se nad njome zgražaju, a jedan od takvih je i YouTuber Dario, čiji se osvrt na tu temu pojavio na YouTubeu.

"Treba se pitati djete da li želi ići u takvu zajednicu ili ne želi. Nemam ništa protiv njih, ali ovo je suludo!", napisao je uz snimku 19-godišnji YouTuber koji je privukao pažnju i prošle godine kad je komentirao štrajk učitelja.

"Ja nemam ništa protiv homića, ali ja mislim da bi se trebalo pitati dijete koje će ići na posvajanje, a ne roditelje", govori između ostalog. Naveo je još kako ima pravo na svoje mišljenje te da smatra da je odluka Ustavnog suda najgora koju je mogao donijeti, a pričao je nešto i o vršnjačkom nasilju.

Zanimljivo, ispod snimke na YouTubeu zasad se mogu vidjeti samo pozitivne reakcije. "Istina, pita se djecu. Svaka čast na hrabrosti šta si iznio svoje mišljenje...", "E, pa stvarno ovdje te podržavam", "Slažem se", pišu gledatelji ispod snimke.

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.