20-godišnja kći Ume Thurman izgledom i talentom neodoljivo podsjeća na majku

Foto: Instagram

MAYA HAWKE lice je koje sve češće imamo priliku viđati u medijima, a riječ je o kćeri bivšeg svjetski slavnog glumačkog para, Ume Thurman i Ethana Hawkea.

Iako joj je tek 20 godina, Maya je već na dobrom putu da postigne zavidnu karijeru poput svojih roditelja. Osim što joj je gluma u krvi, Maya je zapela za oko velikanima modne i filmske industrije zbog specifičnog izgleda i pogleda koji je naslijedila od majke Ume.

Njezina najveća uloga bila je ona u seriji "Male žene" koja prati sestre March, a u kojoj Maya tumači Jo. Serija u produkciji HBO-a Mayu je lansirala u filmsku industriju, nakon čega je počela privlačiti sve veći broj redatelja, ali i publike.

Iako je put do glumačkog uspjeha išao glatko i brzo, Maya je 2003. godine doživjela raspad obitelji s kojim joj se nije bilo lako nositi. Podsjećamo, Ethan je Umu prevario s Mayinom dadiljom s kojom je sada u sretnom braku već sedam godina.

Također, Maya je lani za Elle otvoreno progovorila o svom problemu odrastanja s disleksijom s kojim se sada uspješno nosi, a ako je suditi prema dosad nanizanim uspjesima, ovu zanimljivu djevojku očekuje svijetla budućnost u Hollywoodu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.