27-godišnji tiktoker poginuo tijekom snimanja videa. Pao je s litice

Foto: Facebook

TIKTOKER Edgar Garay poginuo je u dobi od 27 godina u padu s litice visoke 21 metar u Portoriku. Pronađen je u vodi pokraj svjetionika Cabo Rojo, a navodno je tu, prema riječima njegovog brata Carlosa, snimao video za TikTok, izvijestio je WTHR.

"Moj brat je obožavao snimati videe za TikTok. Nažalost, previše se primakao rubu litice. Stvarno je tragično kako se ponekad dogodi ono najgore, ne mogu opisati koliki je ovo šok za moju obitelj i prijatelje. Već mi jako nedostaje", napisao je Carlos na Facebooku.

Edgar je na litici bio u razgledavanju sa svojom rođakinjom, koja ga je više puta upozorila da se povuče. Ona se udaljila od litice, ali kad se okrenula, vidjela je da je Edgar nestao. Njegovo je tijelo iz podvodne špilje izvukao tim ronilaca. Zadobio je teške ozljede glave.

Tko je bio Edgar Garay?

"Izražavamo najiskreniju sućut obitelji i voljenima Edgara Garaya", izjavio je kapetan José E. Díaz, zapovjednik američke obalne straže sa sjedištem u San Juanu. Pohvalio je ronioce što su izvukli tijelo iz "vrlo nepristupačnog i izazovnog okruženja".

Edgar Garay živio je u Indiani, ali je tijekom boravka u Portoriku snimao svoja putovanja za profil na TikToku pod korisničkim imenom @chayanchewy. Samo nekoliko dana prije nego što je poginuo, objavio je video na kojem se vidi kako provodi vrijeme u Rio de Saldani. 

@chayanchewy Really brought out my island boy side en el Rio de Saldana, Puerto Rico today 😁🥸 #river #rio #puertorico #boricua #islandboy #hiking #endorphins #inshotedit #inshot #tobilou #saldana #happiness #adventures ♬ original sound - Edgar Garay

Pročitajte više