2Cellos nakon zadnjeg koncerta u Areni Zagreb: Sretniji smo nego ikad prije

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

STJEPAN HAUSER i Luka Šulić sinoć su u zagrebačkoj Areni održali svoj posljednji koncert kao 2Cellos. Za InMagazin glazbenici su ispričali da su ponosni na sve što su zajedno ostvarili.

"Svatko ide svojim putem, slijedi svoje srce. Sretniji smo nego ikad prije i ponosni na sve što smo zajedno ostvarili. Narasli smo ne samo kao glazbenici nego i kao osobe. Puno smo naučili kroz zajednički put", rekli su Stjepan i Luka.

"Ipak smo zajedno proveli 10,11 godina. Toliko toga, u dobru i zlu. Sve smo prošli zajedno, na neki način smo povezani. Sada smo bolji prijatelji nego ikad", dodao je Stjepan.

Daljnji planovi

Luka svoju glazbenu priču nastavlja graditi u autorskoj glazbi, a Hauser će nastaviti s nastupima. Svoj zadnji koncert u sklopu turneje održat će na Novom Zelandu, a iza njih ostaju brojne uspomene. Šulić se prisjetio kako ga je na jednom koncertu iznenadio najstariji sin.

''Na kraju koncerta je dotrčao na stage, sav sretan i ponosan, nema veće sreće. Ja sam bio ponosan i presretan, malo mi je žao što su dosta mali i da baš sad završava naš 2Cellos projekt, tako da se neće baš sjećati svega što je tata radio prije, ali eto, sve ima svoj tajming u životu", zaključio je. 

Pročitajte više