4 godine braka: Jedan od najljepših muškaraca svijeta ljubi hrvatsku voditeljicu

Foto: Instagram

PEDRO SOLTZ, Brazilac kojeg smatraju jednim od najzgodnijih frajera na planetu, četiri je godine u sretnom braku s manekenkom i voditeljicom Iris Cekuš.

"Prije četiri godine vjenčali smo se 'na papiru' i danas nam je godišnjica braka, ali ona koju ja smatram pravom godišnjicom nije danas, nego je to dan kada smo prvi put bili na spoju. Tada sam znala da si ti onaj pravi! Uvijek je lijepo kada možemo nešto proslaviti, tako da sretna ti godišnjica, ljubavi, i gdje mi je cvijeće?" napisala je Iris na Instagramu.

"Zahvalan sam što sam te upoznao tijekom svog životnog putovanja. Ovo je prekrasna ljubavna priča. Prava ljubavna priča s najboljim sastojcima koje možemo imati. Imali smo toliko izazova, ali i puno predivnih trenutaka. Vjerojatno to i jest sve što možeš očekivati od prave ljubavne priče: san i realnost nisu izmiješani, nego dobro funkcioniraju. Svoju priču gradimo pomoću osmijeha, suza, znoja i ljubavi. Hvala ti što je ispisuješ sa mnom", napisao je pak Pedro na svom profilu.

Pedra je domaća publika upoznala u spotu za Severininu pjesmu Tutorijal te u seriji Kud puklo da puklo, a 2013. godine jedan američki portal proglasio ga je najseksepilnijim muškarcem svijeta.

>>>Kako u Hrvatskoj živi jedan od najseksi muškaraca na svijetu: Što ga je oduševilo, a što šokiralo

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.