5 milijuna u 4 dana: Hrvati lude za ovom pjesmom, znate li tko je Raf Camora?

Screenshot/Foto: YouTube/Instagram

SENIDAH i austrijski reper Raf Camora probili su se na vrh YouTube trendinga u Hrvatskoj svojom najnovijom pjesmom 100%.

U četiri dana od izlaska spota tu je pjesmu na YouTubeu poslušalo čak pet milijuna ljudi, a osim u Hrvatskoj, prva je u trendingu i u Srbiji i Sloveniji, dok je u BiH, Austriji, Crnoj Gori i Švicarskoj druga po popularnosti na YouTubeu.

Raf Camora, pravim imenom Rafael Ragucci, u regiji je postao popularan nakon dueta s Jalom Bratom i Bubom Corellijem u pjesmi Nema bolje, a nakon toga je očito shvatio da je Balkan dobra niša za uspjeh pa je nastavio surađivati s balkanskim reperima. 

Camora je odavno veliki fan Balkana i balkanske glazbe pa je tako u jednoj svojoj pjesmi opjevao i Šabana Šaulića. Austrijski reper talijanskog porijekla u nekoliko je navrata priznao da je Šaulić imao velik utjecaj na njegov život, a regionalni mediji su pisali da mu je pozlilo kad je čuo za smrt "kralja narodne glazbe".

Camora je velik obožavatelj i Hrvatske gdje često ljetuje, a ove se godine u nekoliko navrata hvalio prizorima iz vile kraj Splita u kojoj je odsjedao.

U Hrvatskoj se po trendingu na drugo mjesto popeo Petar Grašo s novim spotom za pjesmu Fritula, dok je treća srpska pjevačica Milica Todorović s pjesmom Ljubav manje. Četvrti je Darko Lazić i njegova Daće bog.

Senidah, Raf Camora i Grašo tako su zamijenili MC Stojana i jedan hrvatski bend s pjesmom naziva Momačka koji su prošlog tjedna vladali YouTubeom na ovim prostorima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.