7 milijuna pregleda: Javila šefu da je bolesna i otišla spavati, ovaj joj upao u sobu

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Mish objavila je na svom profilu priču koja je ubrzo postala viralna prikupivši gotovo sedam milijuna pregleda. 

"Kad sam javila na poslu da sam bolesna i mirno spavala, ali sam se probduka nekoliko minuta kasnije i ugledala šefa kako stoji u podnožju mog kreveta govoreći da je došao po mene", napisala je u snimci koja je privukla pažnju pratitelja. 

@mishyymbabyy im forever haunted by this interaction #uncomfortable #boss #fyp #girlhood ♬ original sound - october>>>>>>> any other month

Mish, koja je tada radila u restoranu, objasnila je u sljedećem videu što se dogodilo. Živjela je s cimerom čija je spavaća soba bila na prvom, a njezina na drugom katu. Njezin cimer otišao je u vrt svirati gitaru i ostavio otključana vrata. 

Tog dana, Mish se javila da je bolestan te da ima probleme sa želucem, no na njezin užas, kad se probudila, ugledala je svog šefa kako stoji pored kreveta. Njezin je šef tvrdio da je pokucao na vrata, no pošto su bila otvorena, odlučio je ući. 

"Ja ću te odvesti na posao" 

"Hej, hej, znam da si javila da si bolesna ali možda jednostavno ne želiš voziti, pa ću te ja odvesti, a onda možeš raditi dalje", prisjetila se što joj je šef rekao. 

@mishyymbabyy my hands really be trembling 💀 #storytime #boss #anxiety #fyp ♬ original sound - Mish

Odgovorila mu je da nije u redu da se pojavio u njezinoj kući bez najave i dopuštenja. Ispričala je kako je nekoliko tjedana kasnije dobila otkaz, a da stvar bude gora, na dan kad je dobila otkaz njezin bivši je jajima gađao restoran misleći da će Mish morati počistiti nered. 

Njezina priča izazvala je burne reakcije. 

"Je li tvoj šef stvarno mislio da je ovo u redu? Nadam se da si pozvala policiju", napisao joj je jedan pratitelj, a ona mu odgovorila: "Nisam, ali voljela bih da jesam, iako stvarno ne mislim da bi oni nešto mogli promijeniti." 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.