75-godišnja žena udala se za zeta nakon što ga je njezina kći izbacila iz stana

Screenshot: YouTube

BIZARNI ljubavni trokut između 75-godišnje žene, njenog 52-godišnjeg zeta i 56-godišnje kćeri izazvao je kontroverzu u Rusiji nakon što je njihova priča postala viralna ovog mjeseca.

Galina Zhukovskaya (75) iz Sankt-Peterburga udala se za 23 godine mlađeg Vyacheslava Zhukovskoga 2010. godine, no to nije razlog zbog kojeg je slučaj privukao pažnju. Problem je bio u tome da je Vyacheslav bio Galinin zet jer je bio u braku s njezinom kćeri Elenom tri godine.

Par je prekinuo ubrzo nakon što je on pušten iz zatvora, navodno zbog Elenine nevjere. Vyacheslav je utočište zatim pronašao kod punice i par se oženio 2010. Od tada su zajedno, ali Galina tvrdi da im je njezina kći oduvijek zavidjela na vezi i da ju pokušava raskinuti.

"Moja je kći vjerojatno ljubomorna što mama nije sama. Imam s kime razgovarati, a ona nema", rekla je Galina Zhukovskaya za ruski tabloid Komsomolskaya Pravda. "Ona želi da se razdvojimo. Često šalje svoju 30-godišnju kćer, koju je dobila s drugim muškarcem, da ga zavede", govori.

Vyacheslav je bivšu suprugu Elenu upoznao dok je služio kaznu u zatvoru u Murmansku zbog ubojstva svog bivšeg poslodavca zbog neisplaćenih plaća. Iz zatvora je objavio oglas u lokalnim novinama i Elena mu se javila. Par se oženio 2007. godine u zatvoru u kojem je Vyacheslav služio kaznu. Tri godine kasnije pušten je i preselio se u njihov dom u Sankt-Peterburgu, no brak se ubrzo raspao.

Galina tvrdi da je njezina kći varala muža nedugo nakon puštanja na slobodu i na kraju ga izbacila iz kuće. Kako nije imao kamo, Vyacheslav je bio osuđen na beskućništvo, ali punica se sažalila nad njim i odvela ga u svoj dom. Priznaje da to nije učinila iz ljubavi, no kako je vrijeme prolazilo, oni su se zbližili.

Galina je godinama trpjela kritike rođaka jer je uzela bivšeg supruga svoje kćeri, no kaže kako ona i Vyacheslav sad imaju stabilan odnos utemeljen na ljubavi i poštovanju. Prije dvije godine željeli su dijete i čak su pronašli surogat majku, no ispostavilo se kako su prevareni. Žena je uzela milijun njihovih rubalja (oko 91 tisuću kuna), no DNK je pokazao da dijete nije njihovo, barem tako par tvrdi, prenosi Oddity Central.

52-godišnji muškarac priznaje da je jednom pogriješio tražeći drugu ženu, ali Galina mu je oprostila. Rekla mu je da, želi li drugu, samo treba otići, no on je odlučio da mu je bolje s njom.

"Znate što mi se sviđa kod Galine? Siguran sam da me neće prevariti, umoran sam od varanja", izjavio je.

75-godišnja umirovljenica tvrdi da ih je njezina kći neprestano pokušavala razdvojiti, čak je i 30-godišnju kćerku poslala da zavede svog bivšeg supruga. Uvjerena je da joj zavidi na njihovoj vezi, ali dodaje da je u pitanju i njen stan koji će Vyacheslav naslijediti, a ona kaže kako to njezina obitelj ne može prihvatiti.

Čudan ljubavni trokut postao je viralan na ruskim društvenim mrežama ranije ovog mjeseca, ali protagonisti priče poznati su ruskoj javnosti već nekoliko godina nakon što su ih pozvali u popularnu TV emisiju da ispričaju svoje verzije događaja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.