"Pustio sam psa na dnu bazena": Širi se viralna snimka koja je izbezumila ljude

Screenshot: TikTok

DRUŠTVENIM mrežama širi se viralna snimka objavljena na TikTok profilu @it_is_a_pancake_life, a koja naizgled prikazuje psa kako mirno sjedi na dnu bazena. 

"Pustio sam psa na dnu bazena", napisao je vlasnik zlatnog retrivera po imenu Pancake, a prizor je izbezumio ljude. Naime, jasno je kako ovaj prizor nije stvaran, no ljudi su u komentarima tražili pojašnjenje kako je video nastao. 

@it_is_a_pancake_life I left my dog at the bottom of the pool #dogsofttiktok #fyp #goldenretriever #pool ♬ Brother Eww Mark Kross Edit - Jayden Collison

"Bolje nam reci što je ovo prije nego svi poludimo", "Ovo mi izaziva tjeskobu" i "Nisam sretan. Treba mi objašnjenje", komentirali su. 

Misterij je riješen

Drugi su pak podijelili vlastite teorije o tome kako je nastala optička iluzija. 

"To mora biti odraz. Video je snimljen iznutra", komentirao je jedan tiktoker, a drugi se nadovezao: "Ekipa, postoje ovakve prostorije. To je prostorija sa staklenim krovom."

Međutim, tiktoker koji je objavio snimku pratiteljima nije otkrio kako je prizor nastao, no objavio je drugi video u kojem je pokazao kako se pas zabavlja u praznom bazenu sa staklenim krovom pa je misterij ipak riješen. 

@it_is_a_pancake_life Pancake underwater 💦 #pool #dogsofttiktok #goldenretriever ♬ original sound - NOVA

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.