A samo je htjela pokazati svoj "ručni rad": Tužili kirurginju jer je objavila fotografije dojki pacijentica



DESETAK žena iz St. Louisa odlučilo je tužiti dr. Michele Koo za liječnički nemar i to nakon što su otkrile da je fotografije njihovih grudi objavila na internetu. Kirurginja kod koje su žene došle na operaciju povećanja ili smanjivanja grudi, njihove "prije i poslije" slike odlučila je podijeliti sa svim korisnicima interneta.

Kako prenosi Jezebel, Koo nije imala loše namjere – samo je svijetu željela pokazati svoj "ručni rad", no problem je bio to što se nakon objavljivanja slika, nitko ispod njih nije sjetio maknuti ime pacijentica. To je prilično uzrujalo žene, jer se sad svatko tko u "Google search" ukuca njihovo ime, osim njihovim podacima, može "pogostiti" i slikama njihovih poprsja.

Iako se na objavljenim slikama ne vidi njihovo lice, nakon ovog liječničkog "propusta", žene čije je poprsje u pitanju digle su se na noge i odlučile pronaći zadovoljštinu sudskim putem. Odvjetnik liječnice Koo, naglašava kako su slike objavljene iz profesionalnih razloga i kako vjeruje da će i sud odlučiti u njihovu korist.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.