Anonimna sportašica: "U Olimpijskom selu bilo je alkohola, droge i seksa"

TVRDNJE jedne anonimne američke sportašice ovih su dana podigle veliku medijsku prašinu. Naime, prema njenim riječima, Olimpijsko selo poprište je alkohola, droge i promiskuiteta, prenosi The New York Post.

Kad te "val zabave ponese"

"Ostajali bismo budni čitave noći i čekali da se ujutro otvori McDonalds. Jeli bismo, odspavali, odradili pressice i zatim ponovo počeli s tulumima. Prije dvije godine tulumarila sam šest ili sedam dana zaredom i to mi je doista bilo previše. Rekla sam drugima da odustajem, na što su mi rekli 'I ti se nazivaš olimpijkom?' Također, uhvatila me grižnja savjesti zbog vlastitog promiskuiteta, jer sam tad imala dečka", naglasila je ova sportašica.

Prema njenim riječima, bilo je vrlo teško ne sudjelovati u tome, "jer te val zabave jednostavno ponese". Također, tvrdi, nije pomagalo to što su na svakom koraku dijelili besplatne kondome. Nakon Olimpijskog sela, zabave su se znale nastavljati i u Washingtonu i drugim gradovima.

Što se dogodi u Selu, ostaje u Selu

"Sjećam se da sam jednom trebala upoznati predsjednika, ali toliko sam se napila da sam gotovo zakasnila. Probudila sam se pored nekog nepoznatog tipa na nekom nepoznatom mjestu i zatim takva pijana krenula na upoznavanje", prisjetila se.

Zbog ovakvih je scenarija sportašica s događajima "iza kulisa" napokon odlučila upoznati javnost i tako prekršila nepisano pravilo ovih veselih olimpijaca: "Što se dogodi u Selu, ostaje u Selu."

Valja spomenuti i kako su organizatori sportašima podijelili rekordnih 150 tisuća kondoma za ovogodišnje Olimpijske igre u Londonu ili "Sexfest 2012", kako ga strani mediji od milja nazivaju. To je čak 50% više kondoma nego ih je podijeljeno 2008. u Pekingu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.