Aukcija završila, nevinost prodana, a onda je djevica okrenula ploču

Foto: Musingsofavirginwhore

ELIZABETH RAINE, američka studentica koja je prodavala svoju nevinost online, završila je s aukcijom.

Na njezinoj je stranici objavljeno da je nadmetanje završeno, da je najviši ponuđač dao čak 801.000 dolara te da odsad više neće biti nikakvih novosti o svemu tomu - kako bi se zaštitila privatnost nje i njezinog "kupca". Doduše, to je ono što je bilo objavljeno prije nego što je stranica prestala biti u funkciji pa američki mediji nagađaju da je sve bila obična prevara ili da se djevojka jednostavno uplašila.

Podsjetimo, Elizabeth je za sebe kazala da je 28-godišnja studentica medicine koja je nevinost prodavala kako bi platila faks, a za Huffington Post svojedobno je izjavila: "Oduvijek sam bila izbirljiva, momci mi nikad nisu bili prioritet u životu".

Obećala je onome tko ponudi najveći iznos priložiti potvrdu s pregleda, ali i poligrafa, kako bi pokušala dokazati svoju nevinost, a "transakcija" se trebala odviti u Australiji, kako bi se izbjegli zakoni o prostituciji, pri čemu "kupac" ne bi smio biti pijan niti nadrogiran. Osim toga, isključila je mogućnost analnog seksa, a zajednički provedeno vrijeme ograničila na 12 sati (od 20 sati do 8 drugog jutra). Dodala je i da će 35 posto novca donirati za "edukaciju žena u zemljama u razvoju".

Ponude su stigle iz Srbije, Japana, Australije i Velike Britanije, najveći iznos bio je navodno 801.000 dolara, a onda je stigao veliki preokret. Na svojem je blogu Liz objavila: "Nadmetanje je jučer završeno kako je planirano (najveći ponuđeni iznos bio je 801.000 dolara), ali ja vam sad ovdje govorim da aukcija neće biti ispunjena. Uz blagoslov mog menadžmenta i najvećih ponuđača, odlučila sam stati na kraj ovom kaosu (da to pristojno opišem) i ponovo se usredotočim na studiranje. Još uvijek stojim iza stavova o djevičanstvu prostituciji i pravu žene da napravi što god ona želi, ali moj je prioritet škola (i tako je bilo čitavog mog života). U ovom trenutku više mi nije stalo do aukcije, to je sve. Ovo je bila vrlo lagana odluka".

Ta objava, nazvana "Kraj", objavljena je na njezinom blogu koji još uvijek postoji, ali kojem je najavila promjenu imena Musings of a Virgin Whore.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.