Autor "aukcije djevičanstva" optužen za trgovanje ljudima, djevica za navođenje na prostituciju

CATARINA MIGLIORINI, 20-godišnjakinja je koja je na online aukciji za iznos od čak 780.000 dolara prodala svoje djevičanstvo, a autor čitavog "pothvata", australski filmaš Justin Sisley, mogao bi biti optužen za trgovanje ljudima.

Naime, za Catarinino je djevičanstvo najvišu ponudu dao muškarac iz Japana koji se prijavio pod pseudonimom Natsu. Zadnjeg dana aukcije, u srijedu, ponude su sa 150.000 dolara skočile na 620.000, no onda je Japanac ponudio spomenti iznos nakon kojeg se više nitko nije javio da plati više. Par bi "transakciju" trebao obaviti u zrakoplovu između Australije i SAD-a, kako bi izbjegli zakone o prostituciji, javlja Telegraph.

Aukcija je dijelom dokumentarca "Virgins Wanted": unutar njega Sisley je pratio proces objavljivanja "prodaje" djevičanstva, ali trebao bi snimiti i Catarinu prije i poslije "velikog događaja".

Nakon što je ona nedavno napadnuta zbog činjenice da ne postoji mogućnost da svoju nevinost dokaže, sad je na red došao i sam autor dokumentarca. Naime, ove je nedjelje Glavni državni odvjetnik u Brazilu naredio hitnu istragu vezanu za ovaj slučaj, ustvrdivši da je situacija "eskalirala do trgovine ljudima".

U pismu brazilskom ministru vanjskih poslova on je napisao da bi Sisley trebao biti zaustavljen u "izvršavanju zločina" te potom i uhićen. Uputio je i prijedlog australskim vlastima, gdje Migliorini trenutno živi, da je izruče Brazilu i ukinu joj vizu zbog "navođenja na prostituciju".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.