Berlusconi na "bunga bunga" suđenju: Sve su žene ekshibicionistice, jednostavno si ne mogu pomoći

BIVŠI talijanski premijer Silvio Berlusconi poznat je po osebujnom ponašanju.

Ovaj put na red je stigla još jedna izjava o ženskoj populaciji, a Berlusconi ju je izrekao na suđenju zbog održavanja zloglasnih "bunga bunga" zabava. U petak se političar pojavio u sudnici i pritom sugerirao da si striptizete, koje su se navodno na njegovim zabavama pojavljivale odjevene u časne sestre i policajke, nisu mogle pomoći u njegovom prisustvu i "znate kako to ide sa ženama, one uvijek moraju pokazivati svoje intimne dijelove cijelo vrijeme". Nakon toga namignuo je u smjeru muških novinara upitavši: "Jesam li u pravu?", a kad nije naišao na odobravanje ustvrdio je: "Jebite se, vjerojatno ste svi homoseksualci".

"Priređivao sam elegantne večere u bivšoj dječjoj diskoteci"

Nakon toga Berlusconi je inzistirao da su se žene u njegovoj vili pojavljivale zbog "burlesknih igrica", a da su navodi o ludim orgijama netočni uz objašnjenje da je on bio domaćinom samo "elegantnim večerama nakon kojih su se ponekad spustili u kazalište koje je prije bilo diskoteka za njegovu djecu. Tamo je vladala dobra atmosfera, radosna i puna privrženosti", prenosi Nerve.

Bivši premijer optužen je za plaćanje 13 seksualnih usluga Marokanki Karime El Mahroug poznatijoj kao Ruby 2010. godine dok je ona još bila maloljetna te da je zloupotrijebio svoju premijersku poziciju kako bi je izvukao iz zatvora nakon što je privedena zbog krađe.

Obje strane priznaju razmjenu novca

Ruby je u više navrata izjavila da nikada nije imala spolne odnose s Berlusconijem te da mu je tvrdila da su joj 24 godine. Bivši talijanski premijer s mlađahnom Ruby susreo se u jednom diskoklubu prošle godine te joj uručio 45,000 eura. On tvrdi da joj je novac uručio za pokretanje posla.

Jedna od ljepotica koje su prisustvovale zabavama, Marokanka Imane Fadil, prošlog ponedjeljka na suđenju ispričala da joj je Berlusconi osobno platio 2000 dolara kad je prvi puta bila na jednoj njegovoj zabavi te da joj nije dozvolio da ode kad je shvatila što se događa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.