Best of Zakintos 2013: Vruća jesen koju će hrvatski apsolventi zauvijek pamtiti

Foto: Marko Delbello Ocepek/Collegium
Video: Mladen Đaković - Mlaggio

NIŠTA ne vraća osmijeh na lice u tmurno i maglovito jesensko jutro tako dobro kao prisjećanje na "putovanje života". Prije tjedan dana hrvatski su se apsolventi vratili s bajkovitog grčkog otoka Zakintosa, a najbolji uvod u početak tjedna su ovi vrući kadrovi s ovogodišnjeg ludog apsolventskog putovanja. Koliko je dobro bilo na Zakintosu, pogledajte u priloženom videu i fotogaleriji!

Podsjetimo, poznati grčki party otok Zakintos i ovog se listopada našao "pod najezdom" hrvatskih apsolvenata koji su neumorno uživali u svim čarima ove prekrasne destinacije. Apsolventi su ove godine u organizaciji agencije Collegium krenuli u višestruki pohod na Grčku. Dio grupa prvo je posjetio Atenu, a dio je s partijanjem započeo na Krfu, no njihova finalna destinacija i ove je godine bio Laganas na Zakintosu, gdje je zabava danonoćna.

Rajska plaža Navagio u Zaljevu krijumčara - po mnogima jedna od najljepših plaža na svijetu, plaža St. Nicholas, plaža u Laganasu te neizostavna plaža Banana beach bile su i ove godine poprišta nezaboravnih vrućih apsolventskih provoda.

Za one koji su propustili dosadašnja izvješća sa Zakintosa, evo reprize:

> Vrući ljetni kadrovi sa Zakintosa: Ovako partijaju hrvatski apsolventi!

> Noć je bila prekratka: Hrvatski apsolventi na Zakintosu do zore se zabavljali uz Joleta

> Ni nakon višednevnog partijanja nisu u banani: Pogledajte kako hrvatski apsolventi provode dane na Zakintosu!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.