Bivši basist Azre otkriva nikad ispričane detalje o Štuliću i periodu najveće popularnosti benda

Foto: Press

MIŠO HRNJAK, basist najpoznatije postave grupe Azra, danas objavljuje autobiografiju "Srce od zlata (priče, ali ne baš za djecu)". Knjiga je iskreno i intimno djelo o autorovom djetinjstvu, privatnom životu, slavnim osamdesetima, karijeri u Azri, ali i svemu što je došlo nakon, opisano u pričama o putovanjima, traženju i nalaženju, ljubavi i boli, očaju i sreći.

Autor u autobiografiji progovara o odrastanju i sazrijevanju kroz životne priče koje donose sex drugs and rock and roll u domaćoj inačici, iz prve ruke i bez cenzure.

"Ideja za pisanje ove knjige je sazrijevala više godina. Kada sam se vratio na scenu, mnogi mlađi glazbenici su me pitali mnogo toga, pa sam pričao priče. Ja volim pričati priče. Rekli su da to moram zapisati, napisati knjigu. Eto, tako su mi stavili bubu u uho! Period s Azrom, Džonijem i Borisom je bio vrlo intenzivan dio mog života, i jest, obilježio me do danas na mnogo načina. Ali to su bile samo tri i pol godine, od mojih dosadašnjih 55. Knjiga nije o Azri, ali upisao sam mnogo anegdota i doživljaja iz tog perioda, stvari koje znademo samo nas troje. I još mnogo drugih događaja. Na ovaj ili onaj način vezanih uz rock and roll", prisjetio se Mišo Hrnjak koji je ovo izdanje obogatio i fotografijama iz private arhive.
 
Poznate su mnoge priče, mitovi i legende o neiscrpnim osamdesetima, Azri, Štuliću i suvremenicima tog doba. No uvijek ima još. Mišo se odlučio prisjetiti i otkriti one interne i manje poznate koje su mu definitivno promijenile život i to pišući djelomično bez interpunkcija, velikih i malih slova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.