Bizarno: Baptistička crkva Westboro prosvjedovat će na pokopu Stalloneova sina jer mu je tata preljubnik



NAKON što je objavljena vijest o smrti 36-godišnjeg glumca Sagea Stallonea, članovi Baptističke crkve Westboro putem Twittera pozvani su na neobičnu akciju.

Naime, svih 5.800 pratitelja dobilo je istu poruku - "Triput  ženjeni buntovnik naučio je sina kako da se ruga Bogu #zadirkivanje na pogrebu".

Westboro najčešće organiziraju antigay prosvjede tijekom pogreba američkih vojnika koji su poginuli tijekom borbe, a na Sagea su se okomili zbog očevih prijašnjih veza.

"Preljubnički otac navukao je Božji gnjev na sina #Krv Na Očevim Rukama #Zadirkivanje Na Pogrebu", stoji u porukama Margie Phelps, kćeri crkvenog vođe Westboro vjernika na Twitteru.


Naime, Sylvester se tri puta ženio, a Sage je bio prvo dijete koje je dobio s prvom suprugom Sashom Czack, s kojom je bio u braku deset godina.

Sylvester nije komentirao ovaj poziv na prosvjed na sprovodu svog sina te je putem glasnogovornika zamolio za privatnost. "Ne postoji veća bol nego kad roditelj izgubi dijete. Stoga molim ljude da poštuju uspomenu na mog talentiranog sina i suosjećaju s njegovom voljenom majkom Sashom", poručio je Stallone.

Westboro članovi su prilično neugodni te na svojim prosvjedima nose neobične transparente u kojima pokušavaju proširiti poruku koja je jasna uglavnom njima i njihovom pastoru. Javnost obično ne uzima ozbiljno njihove neukusne, i kako često američki mediji pišu, sramotne poruke. Jedan od sprovoda na koji su također planirali ići bio je onaj Stevea Jobsa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.