Bogatašica s Beverly Hillsa poručuje: Ja sam uspjela sama, tata nije ni znao!

Foto: Instagram

NJEZINO ime je Dorothy Wang, ima 26 godina, nasljednica je bogatstva od četiri milijarde dolara i zvijezda showa "Bogati klinci s Beverly Hillsa".

Ova djevojka sebe naziva "zabavno (ne)zaposlenom", ali i tvrdi da želi biti uspješna kao svoj otac, vlasnik jednog od najvećih kineskih lanaca shopping centara, te stoga planira zarađivati dizajniranjem nakita (već je pokrenula vlastitu liniju), kuhanjem, izdavaštvom i modom.

Ipak, zasad joj je još uvijek najvažnije uživati u luksuzu, što je sasvim vidljivo na njezinom profilu na Instagramu kojim  pokazuje kako izgleda njezin život, a na čemu joj zavidi više od pola milijuna sljedbenika. Njezine objave tako uključuju fotke luksuznog nakita, hrane, pića, putovanja u privatnom avionu i skupocjenih satova, iako je u intervjuu za Business Insider kazala da joj život ipak nije samo luda zabava.

Sudjelovanje u realityju "Bogata djeca s Beverly Hillsa" bio je njezin način da pokaže da može zarađivati sama, a ne se samo oslanjati na obiteljsko bogatstvo: "Bilo mi je važno to napraviti samostalno, nisam za to čak ni rekla ocu pa me nitko ne može optuživati za nešto slično. On u to nije ništa uložio, nije znao da će se to dogoditi. Ja sam željela utrti svoj vlastiti put, koji je različit od njegovog. Ja ovo mogu pretvoriti u posao, samo ne na tradicionalan način kao moj otac. Mislim da mogu biti uspješna na drukčiji način", kazala je.

I nimalo je pritom ne smeta činjenica da je uopće u showu ovog tipa i mogla sudjelovati upravo zbog što je basnoslovno bogata nasljednica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.