Brutalno "nokautirala" muškarca koji je slučajno udario njen auto

Screenshot: YouTube

IAKO je ova prometna nesreća prošla bez težih posljedica, vozač jednog automobila neće je tako brzo zaboraviti. Nakon što je Argentinac Parmenio Gil Vazquez slučajno udario u automobil 29-godišnje Stephanie Cisneros Lozade, bijesna žena izletjela je iz vozila, prvo se žestoko svađala s njim, a kad su joj riječi prestale biti dovoljne, snažno ga je udarila i oborila na tlo.

Stephanie se vozila kući sa svojim dečkom, kad je morala naglo skrenuti da izbjegne sudar s Peugeotom, a nakon toga u nju se svojim Volkswagenom zabio 30- godišnji Parmenio. Dok joj je pokušavao objasniti da do nesreće nije došlo njegovom krivnjom, Stephanie se derala na njega mašući rukama. U naletu bijesa u jednom trenutku udara ga šakom, a on pada na pod.

Nakon njegova pada na tlo, Stephanie i njen dečko naginju se iznad njega i nastavljaju s bujicom uvreda. Dok se on teškom mukom podiže s poda, dvojac nastavlja s vrijeđanjem.

"Muškarac je bio zapanjen dok su se oni derali na njega. Teturao je pa sam mislio da je pijan, no nakon što su nasilnici otišli ispričao mi je što se dogodilo pa sam nazvao policiju", ispričao je za Mirror prolaznik Servio Naranjo Nieto.

Video je izazvao oštre reakcije ljudi, koji su osudili ponašanje nasilne žene.

"Imbecil u Peugeotu je napravio opasan potez, ne dečko koji je udario njen auto. Ta debela žena ga udari i onda svi pričaju da su muškarci nasilni prema ženama", napisao je jedan mladić.

Policija je s druge strane opreznija kod davanja svog suda o tome tko je kriv. "Svjesni smo da se dogodio incident i istražujemo ga. Ispitujemo sve koji su bili uključeni u ovaj događaj", rekao je policijski dužnosnik. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.