Chuck Lorre (ponovno) ubio Charlieja u finalu serije "Dva i pol muškarca", a objasnio je i zašto

Screenshot: YouTube, Foto: CBS

NAKON 12 sezona prikazivanja i ukupno 262 epizode, jučer je prikazana i zadnja epizoda serije "Dva i pol muškarca", a najveći misterij o kojem se razglabalo mjesecima - o tome hoće li se Charlie pojaviti u finalu serije ili ne - napokon je riješen. Nije se pojavio, odnosno nije se pojavio onako kako bismo očekivali, ili, bolje rečeno, kako je očekivalo više od devet milijuna gledatelja koji su pogledali jučerašnju zadnju epizodu.
 
Naime, kreator jedne od najpopularnijih serija današnjice, Chuck Lorre, odlučio je obožavateljima ipak priuštiti ono što su priželjkivali i o čemu se toliko spekuliralo, pa je vratio Charlieja, ako se to može tako reći, a osim što se o Charlieju uvelike pričalo, moglo ga se i vidjeti, za početak i u animiranom izadnju. 
 
 
No, sve u svemu, čini se, da ga je Lorre, u svom stilu, "vratio" samo kako bi se njime dobro našalio. Kako piše Washington Post, "bilo je to sat vremena ismijavanja bivše zvijezde serije", aludirajući valjda na činjenicu da se Lorre zaista potrudio pa se Charlie spominjao u posprdnom tonu, u kontekstu brojnih skandala, upitne karijere i njegovog neslavnog kraja. 
 
A to nije bilo dovoljno, pa je Lorre snimio i scenu u kojoj ponovno ubija Charlieja. Evo kako je zapravo izgledalo Charliejevo "pojavljivanje".
 
 
Inače, Charlie Sheen je, kako je objavio sam Chuck Lorre, pozvan da nastupi u zadnjoj epizodi serije, no, unatoč njegovim prijašnjim izjavama o tome kako bi to želio, odbio je. "Znam da će mnogi od vas možda biti razočarani što se Charlie Sheen nije pojavio u večerašnjoj, zadnjoj, epizodi, no, samo da se zna - ponuđena mu je uloga. Odbio je. Naša je ideja bila da se u zadnjoj sceni pojavi pred ulaznim vratima svoje (bivše) kuće, pozvoni i potom se okrene, unese u kameru i počne manijakalno vikati koliko je droga štetna. 
 
Zatim je trebao dodati i to da je droga šetna ustvari samo za prosječne ljude, što on nikako nije, jer je on zapravo nindža ratnik s Marsa, i samim time - nepobjediv. A potom bi se na njega srušio klavir. 
 
Ovo nam se činilo prilično smiješnim. No - njemu očito nije. 
 
Umjesto ovoga, on je predložio srcedrapajuću scenu njegova povratka kroz koju bi se najavila njegova uloga u novoj seriji "The Harpers" u kojoj će glumiti on i Jon Cryer (Alan). 
 
I ovo nam se činilo prilično smiješnim", rekao je Lorre.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.