Da slučajno ne biste zaboravili, evo nastavka priče o studentici djevici: Stiže reality o "aukciji djevičanstva"

Foto: Playboy

U LISTOPADU prošle godine priča o Catarini Migliorini, studentici koja je na aukciju stavila svoje djevičanstvo velikom se brzinom proširila svijetom.

Neizbježno, popratile su je brojne kontroverze, uključujući i činjenicu da je to bila ideja australskog filmaša Justina Sisleyja koji je o svemu želio snimiti dokumentarac "Virgins Wanted". Ali, čini se da je on promijenio planove pa ćemo umjesto spomenutog dugometražnog filma moći gledati reality seriju, javlja Huffington Post.

Sisley se nada da ima dobre temelje za uspješnu franšizu, a serija bi premijerno trebala biti prikazna na sajmu MIPCOM u listopadu u Cannesu: "Sad je to serija koja se bazira na stvarnim događajima. Potpisali smo distribucijski ugovor s vodećim globalnim multinacionalnim distributerom televizijskog sadržaja.

Razmatramo i nova snimanja budući da još uvijek primamo velik broj e-mailova od djevica i potencijalnih 'ponuđača' koji traže djevice u čitavomu svijetu. Primili smo više od 500 snimki na kojima muškarci i žene iz cijelog svijeta pojašnjavaju zašto bi baš oni trebali biti idući djevac ili djevica koji će na aukciju ponuditi svoje djevičanstvo", ispričao je.

S druge strane, nije poznato je li Migliorini još uvijek djevica (za njezino je djevičanstvo navodno 780.000 dolara platio jedan japanski biznismen) budući da na službenoj stranici uz njezino ime i odbrojavanje dana koliko će još biti nevina stoji samo oznaka "---".

Podsjetimo, među drugim kontroverzama koje su okruživale ovaj "slučaj", bili su i navodi liječnika da ne postoji niti jedno testiranje kojim bi Sisley mogao potvrditi da je njegova "klijentica" još uvijek djevica, svojedobno su mu u Brazilu prijetili tužbom za trgovanje ljudima, a sama "nedužna Catarina" već je dobila i više nego što je tražila: pozirala je na duplerici brazilskog izdanja Playboya, te tako ostvarila jedan od svojih snova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.