Dikan Dolores izbacio iz stana? Vlatka prokomentirala: S vremenom sve sjedne na svoje mjesto

Foto: Privatni album Dolores Lambaše

ČINI se da je još jednoj vezi na našoj estradi došao kraj, a kako saznajemo, Dikan Radeljak i njegova čak 39 godina mlađa djevojka Dolores Lambaša burno su završili svoj odnos.

Baš kao što je to učinio s bivšom suprugom Vlatkom Pokos u medijskoj sapunici koja je mjesecima zabavljala javnost, Dikan je i ovaj put navodno ponovio sličan scenarij pa je zvijezdu "Ruže vjetrova" izbacio iz stana na zagrebačkom Cvjetnom trgu. Još se u rujnu prošle godine pisalo kako imaju problema u vezi, no nitko od njih dvoje te navode nije potvrdio, ali ni demantirao. Baš kao i ovaj put.

Iako smo Dolores Lambašu kontaktirali, što telefonskim pozivima, što SMS porukama, glumica je odlučila ostati samozatajna kad je njen ljubavni život posrijedi. Ipak, iz izvora bliskih paru, saznajemo kako je još za Božić s njima bilo sve u najboljem redu, a Dikan je svoju dragu često posjećivao u gradu podno Marjana gdje je snimala RTL-ovu sapunicu i živjela u njegovu stanu. Glumica trenutačno ne snima seriju i nalazi se u Zagrebu.

Ipak, novu je, a tako joj poznatu situaciju, prokomentirala Vlatka Pokos: "Svatko ima svoj život, donosi odluke i snosi posljedice. Stvari s vremenom sjednu na svoje mjesto, bilo to u pozitivnom ili negativnom smislu. Nisam tu da sudim ikoga i ne veselim se ničijoj nesreći. Ne poznajem Dolores niti se želim referirati na nju. Stoga ne bih komentirala njen slučaj. Iskreno, ni ne pratim ga jer sam trenutačno zaokupljena drugim stvarima", ispričala je za Index.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.