Dodijeljene MTV Movie Awards, ali svi pričaju o skidanju Zaca Efrona i trudnoj Mili Kunis

Foto: Guliver Image/Getty Images

OVE NEDJELJE navečer u Los Angelesu održane su još jedne MTV-jeve Movie Awards.

Show je vodio Conan O'Brien, a ono o čemu se najviše pričalo jest skidanje Zaca Efrona.

Dobitnike bira publika, a ove je godine apsolutni vladar bio nastavak popularne sage o borbi za život ili smrt, "Igre gladi: Plamen", koji je osvojio nagradu za film godine. Zvijezda filma, Josh Hutcherson, koji je osvojio i nagradu za najbolju mušku ulogu, odvojio je trenutak za prisjećanje na pokojnog Philipa Seymoura Hoffmana, koji u filmu igra tvorca igara Plutarcha Heavensbeea: "Znam da bi, da je ovdje, Philip mislio da je ovo jako cool. Mislimo na njega svaki dan na setu", kazao je. Jennifer Lawrence, dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u istome filmu nije prisustvovala dodjeli.

Jared Leto dobio je nagradu za najbolju transformaciju za "Dallas Buyers Club", a Jonah Hill za najbolju komičnu izvedbu u "Vuku s Wall Streeta". Mila Kunis osvojila je nagradu za najboljeg zlikovca za "Wicked Witch in Oz: The Great and Powerful", a na dodjeli se pojavila u crnoj kratkoj haljini koja je prekrila njezin rastući trudnički trbuščić.



Nagrada za najbolju izvedbu bez majice otišla je Zacu Efronu koji se primajući nagradu ponovo skinuo (uz pomoć Rite Ore) te pokazao mišiće, najbolji poljubac je iz filma "We're the Millers" u kojem je mladi Will Poulter ljubio i Jennifer Aniston i Emmu Roberts, a nagrada za najbolju tučnjavu na velikom platnu otišla je u ruke Orlanda Blooma i Evangeline Lilly koji su se borili protiv Orka u nastavku "Hobita".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.