Dok su se neki putnici bojali za vlastiti život, on je dokumentirao kvar zrakoplova

Screenshot: YouTube

VIDEO je snimio jedan od putnika na letu zrakoplova avionske kompanije "JetBlue", koji je iz kalifornijskog Long Beacha putovao za Austin u Texasu. Snimka je prikazala trenutke u kojem se unutrašnjost zrakoplova vrlo brzo napunila dimom, nakon kvara jednog od motora.

Na snimci se također vide zbunjeni putnici, obavijeni dimom motora. U jednom trenutku, svi sjede potpuno mirno, noseći maske za kisik te se zrakoplov pripremio za hitno slijetanje.

I dok su se neki bojali za vlastiti život i već zamišljali najgori mogući scenarij, neki su se uhvatili kamere i sve zabilježili. Ovaj video je snimio muškarac koji je u jednom trenutku okrenuo kameru prema sebi te mahnuo u nju.

Nekoliko trenutaka poslije, pilot je dao obavijest o kvaru jednog avionskog motora te je kazao da isti više nije u funkciji. Potom je zamolio putnike da ostanu mirni u svojim sjedalima, do povratka na aerodrom Long Beacha.

Na letu je bio i glumac popularne filmske sage "Twilight" Jackson Rathbone, koji je glumio vampira Jaspera Halea. On je svoju snimku objavio na Twitteru, podijelivši s javnosti da se bojao za svoj život te da se molio da sve prođe dobro, u društvu svoje supruge i sina, prenosi Daily Mail.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.