Fanovi uhvatili Ashanti u laži: Čekali smo te cijelu noć, razočarani smo

Screenshot: YouTube

TEŠKO se prisjetiti kada je Ashanti posljednji puta izbacila hit ili napravili bilo što vrijedno pojavljivanja u medijima.

Međutim, nekad popularna pjevačica nedavno se osramotila nakon što su je fanovi uhvatili u laži (što nije bilo posebno teško).

Naime, nakon što joj je promotor otkazao koncert u njujorškom klubu Mixx zbog nedovoljno prodanih karata, Ashanti je odlučila slagati fanove kako bi prikrila pravi razlog, ali učinila je to na prilično proziran način.

Svoje je fanove obavijestila da je koncert otkazan jer su policija i promotor zatvorili klub zbog čega neće moći nastupiti: "Isprika svim fanovima. Ovo je bila izvan moje kontrole. Bila sam već odjevena, na izlasku i spremna da se zabavim s vama, ali promotor je nazvao moj tim i rekao da ne dolazim. Nadam se da ćete barem dobiti novac nazad".

Fanovi su brzo kontaktirali promotora koji im je rekao da je koncert otkazan zbog manjka interesa te da je zbog toga otkazao, a da detalj o policiji nije istinit te da klub najnormalnije radi.

Javila se i obožavateljica koja je napisala: "Klub nije zatvoren. Moji prijatelji i ja čekali smo te cijelu noć. Razočarani smo".

Nadajmo se samo da će joj fanovi oprostiti jer ovo je uistinu neugodna situacija za nekad veliku zvijezdu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.