Filipa Šovagovića privela policija, o svemu obavještavao svoje prijatelje na Facebooku

Foto: Press, Facebook

FILIP ŠOVAGOVIĆ, koji danas slavi 47. rođendan, jučer je dio dana proveo u društvu policajaca, a za sve je kriva vožnja s neispravnom prometnom dozvolom.

Slavni glumac ubrzo je i pušten, ali za vrijeme čitave "akcije" izvještavao je o događanjima svoje prijatelje na Facebooku. Odmah ujutro objavio je fotografiju s tekstom: "Na probu ne bum stig'o. uhapšen sam. Tko kaže da državni aparat ne šljaka? Hura, imamo državu".

Nedugo nakon toga objavio je i fotku iz policijskog automobila uz koju je napisao: "Nemam primjedbe na postupanje MUP-a, dapače, provodim zanimljive sate. Konačno u uglednom društvu. Na radiju orkestar svira Bacha. I on je robijao, jeste li znali? Neki je tip maznuo dva Armani parfema, visok, mlad, mršav, traži se...".



Na kraju je sve koji su brinuli i obavijestio da je pušten te što se točno dogodilo: "Hahaha. Samo da javim da sam vani, uglavnom, u prometnoj dozvoli nije bilo mjesta za štambilje i dobio sam novu prometnu...Trebala se na MUP-u potvrditi ta nova prometna, ali tamo su uvijek gužve... Ooo kriv sam, aaah samo sam u snovima svojima bio nevin, priznajem, trebalo je čekati u redu u MUP-u, kao 358. u redu, dok ne otpadne kosa i ne ispadnu zubi... Moj grijeh, moj grijeh, moj preveliki grijeh... Što li će tek novo donijeti sutra, petak 13, koje li nevolje, moj rođendan...".
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.